Sfaturi pentru o curățenie rapidă

246
Curățați pe măsură ce înaintați
Acolo unde vedeți deranj sau mizerie curățați. Poate fi foarte simplu dacă vă obișnuiți. De exemplu, duceți hainele în dulap și nu le lăsați pe scaun, mai ales dacă veți face curat și în dulap. Dacă faceți curat pe măsură ce înaintați veți câștiga mult timp.
lNu utilizați substanțe de curățat în exces
Acesta e un obicei comun atunci când încercăm să curățăm cât mai bine casa noastră. Substanțele de curățat în exces pot distruge suprafețele, pot lăsa reziduuri care atrag praful și mizeria ca un magnet. În același timp veți realiza că nu curăță instantaneu. Lăsați-le să acționeze câteva minute și apoi, în loc să frecați câteva minute, nu veți face decât să ștergeți și să clătiți.
lDereticați de sus până jos
Începeți cu partea de sus a obiectelor pe care le curățați. Astfel evitați să curgă detergentul sau să se depună praf pe suprafața proaspăt curățată.
Mai întâi ștergeți praful de pe pereți și toate celelalte suprafețe. Apoi începeți cu spălatul podelelor sau a suprafețelelor care necesită acest fel de curățare, pentru că procedând astfel nu veți împrăștia mizerie sau lăsa dâre urâte pe podea.
După ce ați terminat treaba, puneți obiectele de curățat la locul lor, pentru a le găsi ușor atunci când veți dori să faceți din nou curat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 29 Martie 2010
Stire din Cetățenești : Rețetă pentru masa de Paște
Sâmbătă, 27 Martie 2010
Stire din Cetățenești : Sfaturi pentru o curățenie rapidă
Sâmbătă, 27 Martie 2010
Stire din Cetățenești : Postește, deși medicul i-a interzis
Vineri, 26 Martie 2010
Stire din Cetățenești : Calamari în sos de roșii
Joi, 25 Martie 2010
Stire din Cetățenești : Somon la cuptor
Pagina a fost generata in 1.6272 secunde