A fost găsit unul dintre tinerii dispăruți în lacul Sinoe

563
A fost găsit unul dintre tinerii dispăruți în lacul Sinoe - 13d941b74a2e2d27c0efc2f5b78e9edc.jpg
Unul dintre tinerii dispăruți pe lacul Sinoe, la începutul acestei luni, a fost găsit de rudele sale. Cadavrul lui Constantin Țoc, de 20 de ani, plutea pe luciul lacului, fiind prins între năvoadele pescarilor din zonă. La fața locului au venit oamenii legii care au scos corpul neînsuflețit din apă. "De când au dispărut nu am încetat să-i căutăm. La aproape o lună a apărut Costel, sperăm ca în scurt timp să iasă la suprafață și Ciprian", a spus fratele unuia dintre cei doi tineri dispăruți.
Potrivit polițiștilor din Istria, cadavrul nu prezenta urme de violență. Corpul lui Constantin Țoc a fost transportat la morga cimitirului Central din Constanța pentru efectuarea necropsiei care va stabili cu exactitate cauza decesului.
Constantin Țoc, de 20 de ani, și Ciprian Dragomiroiu, de 19 ani, din satul Nuntași, comuna Istria, au plecat la pescuit, cu o barcă, pe 28 februarie, în jurul orei 23,00, iar de atunci nu au mai fost văzuți și nici nu au mai dat vreun semn de viață. După două zile, fratele lui Ciprian Dragomiroiu a început să se îngrijoreze și a sunat la 112, cerându-le ajutorul oamenilor legii. Zeci de polițiști, pompieri și scafandri s-au dus la fața locului și i-au căutat în lac pe cei doi tineri, timp de mai multe zile, însă fără succes. În altă ordine de idei, anchetatorii iau în calcul două variante privind dispariția celor doi băieți: ori au căzut din barcă și s-au înecat, ori au fost omorâți de braconierii din zonă cărora le-ar fi încălcat fără știință "teritoriul".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2178 secunde