Concurs Sfaturi pentru… a păcăli vârsta!

266
Sfaturi pentru… a păcăli vârsta! - bbed27360595942048c1aaca970c6607.jpg
Nu este un secret că tinerețea se păstrează cu ajutorul unei îngrijiri corecte și perseverente. Laura Zelea, dermatolog și specialist în probleme de cosmetică, vrea să le convingă pe cititoarele noastre Diana și Aura Manea, că o îngrijire corectă, dublată de un machiaj corespunzător pot să facă minuni și după vârsta de 50 de ani.
l Așadar, le recomandă persoanelor care au peste cinci decenii de viață să nu mai deseneze conturul buzelor cu creionul, fiindcă astfel se vor vedea cutele. Deci, rujul se aplică direct.
l La această vârstă este bine să folosiți rujuri lucioase și grase, fără a insista prea mult asupra colțurilor gurii. Prin acest truc, buzele vor părea mult mai netede decât sunt în realitate.
l Atenție! Evitați în orice situație rujurile stridente (violet, carmin, roșu aprins), dar și pe cele închise (maro), întrucât contrastul puternic accentuează și mai mult vârsta. Rețineți că nuanțele cele mai potrivite de ruj sunt coraiul și trandafiriul.
l Prea mult fard accentuează ridurile, de aceea, indiferent că e vorba de pudră, ruj sau alte farduri, alegeți culori naturale, între trandafiriu și maro deschis și machiați-vă cu economie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 30 Aprilie 2010
Stire din Cetățenești : Salată  Caprese
Joi, 29 Aprilie 2010
Stire din Cetățenești : Ouă în chifle
Miercuri, 28 Aprilie 2010
Stire din Cetățenești : Frittata cu broccoli și somon
Pagina a fost generata in 4.7394 secunde