Sfaturi pentru un flirt reușit de Ziua îndrăgostiților (2)

402
Sfaturi pentru un flirt reușit de Ziua îndrăgostiților (2) - d5dd6578fedb045d1f93daf8f393cd32.jpg
Mai sunt câteva zile până la Valentine’s day. Experții au câteva sfaturi pentru cei care vor să-și exerseze tehnicile de seducție în astfel de ocazii:

Simte-te bine în pielea ta
O atitudine pozitivă face minuni. Nu trebuie să te gândești că vei cuceri un star hollywoodian. Abor-dează situația cu realism și raportează-te direct la situație și la persoana din fața ta. Desigur, o strategie extrem de avantajoasă este să-ți pui în valoare calitățile și să stârnești interesul, dar asta nu înseamnă că trebuie să alegi varianta lăudăroșeniei sau pe cea a criticii exagerate.

Relaționează cât mai des cu persoane diferite
Comunicarea cu ceilalți poate fi adesea dificilă și există destule momente sau motive pentru a evita anumite relaționări de zi cu zi. Însă, doar prin exercițiu poți dobândi abilități comunicaționale și acel plus de inteligență emoțională care să-ți permită să obții maximum dintr-o relație. Încearcă deci să cunoști cât mai mulți oameni.

Analizează detaliile despre parteneră/partener
Succesul unui flirt se reflectă în priviri. Admirația, interesul, pasiunea și nevoia de a continua comunicarea sunt doar câteva dintre reacțiile pozitive pe care le poți stârni și citi ulterior în ochii persoanei din fața ta. Și, evident, ar fi bine să-ți muști limba când îți vin în minte remarci răutăcioase.

Folosește momeli inofensive
Pentru a începe o conversație incomodă, există diverse accesorii care permit dezinhibarea, dezmorțirea și flexibilizarea relaționării. Să oferi un pahar cu apă minerală, o gumă de mestecat sau o prăjitură este un gest inofensiv și care îți poate asigura un bonus la finalul primei întâlniri față în față.

Nu refuza niciun compliment
Dacă un bărbat își exprimă încântarea pentru aspectul tău fizic sau o femeie, spune "Mulțumesc!" și așteaptă următoarea reacție.

Rezistă tentației de a spune povești triste
Un sfat extrem de important este să nu-i pomenești sub nicio formă de la prima întâlnire pe foștii iubiți/iubite. Experții spun că este o mare eroare tactică amestecarea problemelor personale trecute sau prezente în noua ta relație.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 11 Februarie 2010
Stire din Cetățenești : Pentru sănătatea dumneavoastră
Joi, 11 Februarie 2010
Stire din Cetățenești : Budincă
Miercuri, 10 Februarie 2010
Stire din Cetățenești : Fotografii de la cititori
Pagina a fost generata in 1.9398 secunde