Meniu de week-end

Șnițel tirolez

534
Ingrediente: 2 șnițele de porc (circa 150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, un cățel de usturoi, 20 g unt topit, ¥ l supă închisă la culoare, 100 g smântână acrișoară, o lingură făină, coaja de la jumătate de lămâie.

Mod de preparare: Șnițelele se bat ușor, se sărează și se piperează. Se zdrobește usturoiul și se așează pe carne. Aceasta se prăjește în unt. Se toarnă supa și se călește puțin carnea. După aproximativ jumătate de oră, se scot șnițelele și se păstrează la cald, în folie de aluminiu. Făina se amestecă cu smântâna și se leagă cu aceasta sosul. Se adaugă apoi fâșii subțiri de coajă de lămâie și, în funcție de preferințe, capere tocate și se călesc toate puțin. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011
Stire din Cetățenești : O mâță obraznică se poate disciplina?
Pagina a fost generata in 1.8626 secunde