Rețeta zilei
Spaghete cu sos bolognez
2292
Ingrediente: 400 g spaghete, 50 ml ulei, o ceapă mică, un morcov, o țelină mică, o frunză de țelină, 100 g carne tocată de vită sau de porc (se pot folosi și ciuperci, dacă țineți post), 5 linguri pastă de roșii, sare, piper măcinat, un cățel de usturoi, o foaie de dafin, o crenguță de rozmarin.
Mod de preparare: Se prăjește ceapa răzuită în ulei și când devine aurie se adaugă morcovul ras și țelina. Se mai prăjesc împreună la foc mare, se adaugă ciupercile sau carnea și se prăjesc în continuare. Se stinge cu pasta de roșii, se condimentează, se adaugă puțină apă și se fierbe în continuare, sub capac, la foc mic. Spaghetele se fierb în apă cu sare, se strecoară și se așază în farfurii adânci.
Ingrediente: 400 g spaghete, 50 ml ulei, o ceapă mică, un morcov, o țelină mică, o frunză de țelină, 100 g carne tocată de vită sau de porc (se pot folosi și ciuperci, dacă țineți post), 5 linguri pastă de roșii, sare, piper măcinat, un cățel de usturoi, o foaie de dafin, o crenguță de rozmarin.
Mod de preparare: Se prăjește ceapa răzuită în ulei și când devine aurie se adaugă morcovul ras și țelina. Se mai prăjesc împreună la foc mare, se adaugă ciupercile sau carnea și se prăjesc în continuare. Se stinge cu pasta de roșii, se condimentează, se adaugă puțină apă și se fierbe în continuare, sub capac, la foc mic. Spaghetele se fierb în apă cu sare, se strecoară și se așază în farfurii adânci.
Mod de preparare: Se prăjește ceapa răzuită în ulei și când devine aurie se adaugă morcovul ras și țelina. Se mai prăjesc împreună la foc mare, se adaugă ciupercile sau carnea și se prăjesc în continuare. Se stinge cu pasta de roșii, se condimentează, se adaugă puțină apă și se fierbe în continuare, sub capac, la foc mic. Spaghetele se fierb în apă cu sare, se strecoară și se așază în farfurii adânci.
Ingrediente: 400 g spaghete, 50 ml ulei, o ceapă mică, un morcov, o țelină mică, o frunză de țelină, 100 g carne tocată de vită sau de porc (se pot folosi și ciuperci, dacă țineți post), 5 linguri pastă de roșii, sare, piper măcinat, un cățel de usturoi, o foaie de dafin, o crenguță de rozmarin.
Mod de preparare: Se prăjește ceapa răzuită în ulei și când devine aurie se adaugă morcovul ras și țelina. Se mai prăjesc împreună la foc mare, se adaugă ciupercile sau carnea și se prăjesc în continuare. Se stinge cu pasta de roșii, se condimentează, se adaugă puțină apă și se fierbe în continuare, sub capac, la foc mic. Spaghetele se fierb în apă cu sare, se strecoară și se așază în farfurii adânci.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!