Sporturi simple, care ajută la slăbit

225
Sporturi simple, care ajută la slăbit - fitness1358351289-1359738466.jpg
Dacă în cursul săptămânii, nu aveți suficient timp pentru a face sport, weekendul este o ocazie ideală măcar pentru sporturile care, potrivit specialiștilor, ajută la slăbit: 


1. Dacă aveți un sport preferat, un hobby activ, găsiți-vă timp pentru el. Ideal ar fi să-l practicați măcar de două ori pe săptămână. Specialiștii susțin că slăbim mai ușor practicând sportul sau exercițiile preferate din simplul motiv că nu ne vom plicitisi și vom… trage la maxim chiar și fără să ne impunem acest lucru.

2. Mersul pe jos în ritm alert (viteza ar trebui să fie de minim 5 km/h), este o alegere foarte bună pentru cei care au suficient timp. Ca să fie eficient, sunt necesare minim 30 - 45 de minute de mers în forță, zilnic. Pentru o eficiență ridicată, creșteți durata la minim o oră pe zi, minim 5 km.

3) Jogging-ul - are o eficiență ridicată, dar și dezavantajul de a necesita o rezistență bună la efort. 20 – 25 de minute pe zi sunt, în general, suficiente. Dacă greutatea/ rezistența nu vă permit să alergați atât, faceți pauze atunci când simțiți că respirația începe să devină dificilă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 02 Februarie 2013
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Sâmbătă, 02 Februarie 2013
Stire din Cetățenești : Calendar
Sâmbătă, 02 Februarie 2013
Stire din Cetățenești : De ce răcesc ușor unii oameni
Pagina a fost generata in 2.2512 secunde