Rețetă de post mănăstirească

Stufat de mazare

491
Stufat de mazare - ddb53d2daaf1e43c35a2cf744997d6b0.jpg
Ingrediente: mazăre, ciuperci, usturoi, ceapă, ardei, roșii, ulei, sare, piper, pătrunjel verde.
Mod de preparare: Mazărea și ciupercile se spală cu apă călduță. Ceapa și usturoiul se taie mărunt, iar ardeii și roșiile se taie felii. Se amestecă totul, se adaugă ulei, sare, piper, apă și se lasă la cuptor până scade. La sfârșit se presară verdeață tăiată mărunt.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 03 Martie 2010
Stire din Cetățenești : Cum se îngrijește orhideea (1)
Marţi, 02 Martie 2010
Stire din Cetățenești : Pentru sănătatea dumneavoastră
Marţi, 02 Martie 2010
Stire din Cetățenești : Bomboane cu nuci
Pagina a fost generata in 2.1912 secunde