Rețetă de post mănăstirească
Stufat de mazare
Ingrediente: mazăre, ciuperci, usturoi, ceapă, ardei, roșii, ulei, sare, piper, pătrunjel verde.
Mod de preparare: Mazărea și ciupercile se spală cu apă călduță. Ceapa și usturoiul se taie mărunt, iar ardeii și roșiile se taie felii. Se amestecă totul, se adaugă ulei, sare, piper, apă și se lasă la cuptor până scade. La sfârșit se presară verdeață tăiată mărunt.
Mod de preparare: Mazărea și ciupercile se spală cu apă călduță. Ceapa și usturoiul se taie mărunt, iar ardeii și roșiile se taie felii. Se amestecă totul, se adaugă ulei, sare, piper, apă și se lasă la cuptor până scade. La sfârșit se presară verdeață tăiată mărunt.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Joi, 04 Martie 2010
Joi, 04 Martie 2010
Miercuri, 03 Martie 2010
Miercuri, 03 Martie 2010
Marţi, 02 Martie 2010
Marţi, 02 Martie 2010