Veterinarul pe recepție

Suportă un câine sensibil cazarea într-o pensiune canină?

339
1
Suportă un câine sensibil cazarea într-o pensiune canină? - sitepensiunecanina-1419777452.jpg

Articole de la același autor

"Avem un câine cam sensibil, la care copiii țin ca la ochii din cap. Mereu l-am luat în concediu cu noi, dar hotelul la care avem rezervare pentru Revelion nu permite animale. Ne-am gândit să-l lăsăm la o pensiune, dar ne e teamă să nu fie o alegere greșită…" (Radu Nicola).

xxx

Indiscutabil, orice animal de companie, sensibil sau nu, se simte în largul lui în mijlocul celor pe care deja îi cunoaște. Însă, potrivit medicului veterinar Gheorghiță Mureșanu, și pensiunea canină poate fi o opțiune. Dacă însă animalul este mai sensibil, veterinarul are câteva recomandări pentru stăpâni: să vadă cu ochii lor condițiile din pensiunea aleasă. Să verifice cât este de curat, dacă spațiul rezervat . Apoi, să poarte o discuție cu îngrijitorii, pentru a ști exact în ce constă implicarea lor.

Important! Nicio pensiune canină nu primește animale fără carnet de vaccinare, de deparazitare internă și externă, vizate la zi. 

Comentează știrea

RODICA
29 decembrie 2014
Cea mai serioasa oferta de lucru!

Cea mai serioasa oferta de lucru! Aceasta oferta s-a transformat deja intr-un fenomen, datorita seriozitatii noastre! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Luni, 29 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Marţi, 23 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Marţi, 23 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Aperitiv inedit pentru masa de Crăciun
Pagina a fost generata in 4.4847 secunde