Te poate urmări angajatorul pe Facebook?

341
Te poate urmări angajatorul pe Facebook? - tepoateurmari-1394371364.jpg

Articole de la același autor

Doamnă Anamaria, după cum ne-a explicat Mihaela Crivea, specialist în probleme de muncă, dacă situația o impune, este dreptul angajatorilor să folosească sisteme de supraveghere asupra angajaților, fie acestea video sau de altă natură, însă numai cu respectarea unor reglementări.
Urmărirea activității pe Facebook. Cât privește… spionarea salariatului pe site-urile de socializare, nu doar pe Facebook, și acest lucru este posibil, mai ales că există locuri de muncă a căror productivitate este serios afectată de această preocupare a unor salariați. De aceea, li se și permite firmelor să instaleze sisteme IT specifice, prin care să poată verifica, în condiții legale, numărul de ore petrecut de angajat pe Facebook.
Așadar, întrucât angajatorii pot să introducă sisteme de monitorizare IT fără ca angajatul să știe de existența lor, cei care obișnuiesc să piardă multe ore navigând pe net sau intrând pe site-uri interzise pot avea o surpriză neplăcută atunci când li se prezintă un grafic cu datele exacte de trafic de pe calculatorul lor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3696 secunde