Tehnici de machiaj rezistent pentru noaptea dintre ani

420
Tehnici de machiaj rezistent pentru noaptea dintre ani - 29decsitetrucurimachiajr-1388326593.jpg
Având în vedere măreția momentului, machiajul trebuie să fie perfect și, mai ales, rezistent pe parcursul întregii nopți. Cosmeticiana Bogdana Oancea Stoian recomandă câteva tehnici de machiaj rezistent și în astfel de momente:

Primul pas este demachierea și tonifierea tenului, apoi hidratarea acestuia cu o cremă hidratantă matifiantă, pentru a diminua aspectul lucios de peste zi.

După ce crema intră bine în piele, se aplică fondul de ten și anticearcănul, apoi se fixează totul cu nelipsita pudră matifiantă.

La machiajul ochilor se folosește întâi o bază pentru rezistență îndelungată și intensitate mai mare a culorilor. După care se definește pliul cu un fard alb sidefat cu reflexe purpurii, iar în colțul extern se utilizează un fard mov-lila. Pe arcadă și în colțul intern al ochiului se folosește un highlight de un alb sidefat, cu reflexe în nuanțe reci, dar mai estompat față de cel utilizat pentru definirea pliului.

Întrucât este vorba despre un machiaj de seară pentru o petrecere atât de strălucitoare și specială, se poate trasa și o dungă de tuș negru intens și creion lila pe waterline, iar pentru definirea genelor, un rimel și creion negru în partea de sus pe waterline.

Pentru buze, în primul rând, se utilizează un creion special într-o nuanță mai închisă și abia după aceea se aplică rujul mai deschis la culoare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 30 Decembrie 2013
Stire din Cetățenești : Sfaturi pentru invitați
Luni, 30 Decembrie 2013
Stire din Cetățenești : Ce nu e bine să faci Anul Nou
Luni, 30 Decembrie 2013
Stire din Cetățenești : Cum trebuie să arate masa festivă
Marţi, 24 Decembrie 2013
Stire din Cetățenești : Cosmetica la domiciliu
Marţi, 24 Decembrie 2013
Stire din Cetățenești : Idei de cadouri pentru prieteni
Pagina a fost generata in 2.3995 secunde