Televizorul trebuie ascuns...

332
"Am auzit că Feng shui ajută să așezi lucrurile în așa fel încât să fii o persoană liniștită. Pe mine mă interesează zonele de hol și living, unde-mi intră persoanele străine. Dacă se poate, mi-ar prinde bine niște sfaturi simple. Vă mulțumesc din inimă". Luana Manole.

xxx

Specialiștii în Feng shui sunt de părere că atâta vreme cât sfaturile oferite sunt pertinente pentru orice spațiu, ele nu fac altceva decât să asigure un interior liniștit, primitor, care să degajă bună dispoziție, exact lucrurile de care avem nevoie pentru a ne simți confortabil în propria locuință.

De exemplu, în hol, energia care intră pe ușa de acces este răspunzătoare de bunăstarea și prosperitatea casei. Așadar, nu puneți vizavi de intrare niciun obiect. Un tablou de tapiserie reușit, amplasat pe peretele din fața ușii vă poate ajuta să vă faceți un mediu de viață armonios. De asemenea, bine ar fi să puneți de o parte și de alta a ușii de la intrare vase cu flori, cu scopul de a concepe un spațiu deschis oaspeților deosebit de primitor.

Living în formă dreptunghiulară

Referitor la living, dacă acesta nu are forma dreptunghiulară, care este considerată forma optimă ce crește fluxul energiei naturale, puteți îndrepta acest inconvenient punând în cameră plante verzi, fântâni de apartament, paravane sau o oglindă. De reținut că potrivit regulilor Feng shui, televizorul nu trebuie să fie centrul de interes din cameră. Din această cauză se recomandă ascunderea lui în spatele unor uși de dulap. În schimb, un șemineu poate deveni un punct central ideal, căci datorită lui, atmosfera salonului va fi relaxantă, confortabilă și va... invita la conversație.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 14 Noiembrie 2011
Stire din Cetățenești : Aveți călcâiele uscate și aspre?
Luni, 14 Noiembrie 2011
Stire din Cetățenești : De ce spun oamenii minciuni
Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011
Stire din Cetățenești : Meniu de week-end
Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011
Stire din Cetățenești : De câtă apă are nevoie pisica
Pagina a fost generata in 1.677 secunde