Trucuri pentru ornarea mesei pascale

538
Trucuri pentru ornarea mesei pascale - trucuriornaremasa-1397389278.jpg
Cu ocazia acestei mari sărbători, chiar dacă nu aveți musafiri, potrivit tradiției la români, masa trebuie să fie una cu adevărat specială. Iată și câteva recomandări ale Click pentru femei, care vă pot scoate din încurcătură dacă duceți lipsă de imaginație în acest sens: 
1. De exemplu, o vază obișnuită în care să așezi flori de primăvară va  aduce parfum și culoare în încăperea în care urmează să iei masa de Paște, dar poate fi cu totul specială cu puțină imaginație. Pentru asta, ai nevoie de un coș de mărime medie și de o vază care intră cu ușurință în coș, în care să așezi lalele, zambile, brândușe. 
2. O altă idee ar fi să plantezi flori de primăvară într-un coș umplut cu pământ de flori și decorat cu ouă de Paște. Înainte de a alege ce flori vei planta, asigură-te că "se înțeleg" bine unele cu altele. 
3. Golește de conținut șase ouă, ciocnindu-le doar la un capăt. Cojile le colorezi cu grijă, prin tamponare cu ajutorul unui mic burete. La final, așază-le într-un cofraj transparent pentru ouă, pune puțină apă și umple-le cu flori de primăvară. 
Dacă vrei, dintr-un ou fiert poți face un iepuraș amuzant cu care să împodobești masa de Paște. Urechile și lăbuțele le decupezi din pâslă galbenă și le lipești cu lipici în vârful oului, respectiv în laterale. Apoi desenează-i chipul și hăinuțele în formă de cercuri. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9786 secunde