Concurs Trucuri pentru repararea unor erori în bucătărie

277
Trucuri pentru repararea unor erori în bucătărie - 9iunietrucuri-1307632199.jpg
l Ai pus prea multã sare într-un sos pe bazã de brânzã, fãrã sã-þi dai seama cât de sãratã era aceasta? Serveºte cu garnituri mai puþin sãrate ºi ai toate ºansele ca nimeni sã nu observe. Sau dilueazã sosul cu o lingurã de smântânã. Ai grijã ca întotdeauna sã guºti sosul înainte de a-i adãuga sare sau piper, poate nici nu este nevoie. l Ai folosit costiþã afumatã într-un preparat cu sos? Adaugã ingrediente fade (orez fiert, paste) care absorb sarea. Data viitoare, opãreºte costiþa în apã clocotitã înainte de întrebuinþare. l Ai adãugat prea multã sare în supã? Pune în supã un cartof curãþat taiat în cuburi mari, acesta va absorbi sarea. Data viitoare ai grijã sã guºti supa mai ales când foloseºti ºi concentrat de legume sau de carne. l Ai folosit mãsline, capere sau anºoa într-un preparat care este sãrat? Adaugã jumãtate de linguriþã de zahãr în sosul respectiv. ªi pe viitor ai grijã, la fel, sã guºti sosul înainte de a adãuga condimentele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 10 Iunie 2011
Stire din Cetățenești : Rețetă de vară în 15 minute
Pagina a fost generata in 3.0953 secunde