Unde schimbi valuta deteriorată

2721
Unde schimbi valuta deteriorată - undeschimbi-1407082828.jpg

Articole de la același autor

"Am o bancnotă de 100 de euro cu un fel de umbră, nu pot să spun că e pată în adevăratul sens al cuvântului. I-am dat-o casierei de la serviciu să mi-o schimbe, a încercat la mai multe bănci, dar a fost refuzată. Am fost personal la case de schimb și pe la bănci, dar nimeni nu mi-a schimbat-o și nici nu mi s-a spus dacă vreo bancă din Constanța face acest schimb. Sunt, totuși, niște bani, chiar să nu-i schimbe nici măcar banca?" (Ana Turda).

v v v

Este adevărat că schimbarea banilor sau a valutei deteriorate este o problemă la Constanța. Însă, referitor strict la problema cititoarei noastre, singura bancă de la noi care primește valută cu probleme este BCR. Totul, din cauză că numai Banca Comercială Română a primit aprobare din partea BNR pentru acest tip de tranzacție.

De precizat că BCR primește numai valută și percepe un comision între 8-10%, în funcție de gradul de deteriorare a bancnotei. Comisionul se plătește deoarece valuta se schimbă numai la băncile centrale emitente. BCR nu este decât un intermediar care primește banii deteriorați de la client și îi virează mai departe băncii care i-a emis. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5117 secunde