Vi s-a furat buletinul? Iată ce trebuie să faceți!

562
1
Vi s-a furat buletinul?  Iată ce trebuie să faceți! - 23decfurtbuletin-1387809067.jpg

Articole de la același autor

"Am fost la cumpărături, într-un hipermarket, și la casa de marcat m-am trezit fără portofel. Aveam și buletinul de identitate acolo, de bani nu mai vorbesc, m-am făcut de râs la casă. Am anunțat conducerea magazinului și mi-au spus că o să verifice camerele de filmat, să mă ajute să prind hoțul, și o să mă caute la telefon. Furtul s-a întâmplat pe 22 decembrie, deocamdată nu am fost anunțat. Până se prinde hoțul, mi se poate da un buletin provizoriu? Maria Elena Popa". 
v v v
Doamnă Popa, cartea de identi-tate provizorie se eliberează numai atunci când o persoană fizică nu are toate documentele necesare pentru eliberarea cărții de identitate în condiții considerate norma-le. În astfel de situații, potrivit regle-mentărilor în vigoare, se cer următoarele documente: cererea tip pentru eliberarea actului de identitate; documentele pe care solicitantul le poate prezenta, din categoria celor cu care, potrivit legii, se face dovada numelui de familie și a prenumelui, a datei de naștere, a stării civile, a cetățeniei române, a adresei de domiciliu (certificat de naștere, de căsătorie, hotărâre de divorț definitivă și irevocabilă - dacă este cazul, actul de spațiu); 4 fotografii tip BI (mărimea 3/4 cm), cu bandă albă de 7 mm la bază - realizată la fotograf.
Taxe. În ceea ce privește taxa aferentă eliberării cărții de identitate provizorii, aceasta este de 6 lei (din care, 1 leu reprezintă contravaloarea cărții de identitate + 5 lei, a timbrului fiscal). Taxele se pot plăti la Casieria Primăriei municipiului Constanța - Centrul de Informare Cetățeni, ori Agenția SPIT (Serviciul Public de Impozite și Taxe) din b-dul Alexandru Lăpușneanu, nr. 116 C, City Park Mall - Centrul de Servicii Publice sau la orice agenție fiscală (SPIT) ori oficiu poștal din municipiul Constanța.


Comentează știrea

christian louboutin jobs
28 februarie 2014
christian louboutin jobs

christian louboutin highness arabesque motif patent leather platform pumps Stiri Cetățenești : Vi s-a furat buletinul? Iată ce trebuie să faceți! | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin jobs http://jannfinlaw.com/images/christian-louboutin-new-simple-pump.asp

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 24 Decembrie 2013
Stire din Cetățenești : Cosmetica la domiciliu
Marţi, 24 Decembrie 2013
Stire din Cetățenești : Idei de cadouri pentru prieteni
Luni, 23 Decembrie 2013
Stire din Cetățenești : Calendar religios
Luni, 23 Decembrie 2013
Stire din Cetățenești : Rețete pentru masa de Crăciun
Luni, 23 Decembrie 2013
Stire din Cetățenești : Cum se tratează rinofaringita
Luni, 23 Decembrie 2013
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Pagina a fost generata in 1.5612 secunde