Cosmetica la tine acasă

Vopsirea sprâncenelor, doar în situații speciale!

356
"De vreo doi ani, cumpăr vopsea din comerț și îmi vopsesc singură sprâncenele, e simplu de tot. Senzația mea este că s-au rărit și mă gândesc să nu fie vopseaua cu probleme. Citesc această rubrică și sper să primesc niște informații care să-mi fie de ajutor. Am fost la un cabinet de cosmetică și mi-a spus să nu mai fiu propriul cobai, să mă dau pe mâna unei cosmeticiene. Dar eu nu-mi permit cheltuieli din astea, aici e problema. Vă mulțumesc pentru solicitudine". Mariela Dumitru, 39 ani)

xxx

Stimată doamnă, după cum ne-a explicat specialista în cosmetică, Bogdana Oancea Stoian, indiscutabil, sprâncenele au nevoie de o îngrijire permanentă, însă, în ceea ce privește vopsirea, o recomandă doar în următoarele situații: atunci când există diferențe mari între nuanța părului și nuanța naturală a sprâncenelor; când sunt prea multe fire albe sau unele goluri între sprâncene (care se pot astupa cu vopsea, mai ales atunci când trebuie să participăm la anumite evenimente).

Referitor la vopsea, aceasta chiar trebuie să fie de cea mai bună calitate, neapărat profesională și specială pentru sprâncene, produs care se găsește și în magazinele de specialitate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.141 secunde