Bară-gol

Concurs Arătatul pisicii

316
L-au dat afară că nu era bun, l-au readus că e bun… Jose Peseiro e din nou antrenorul Rapidului. După ce conducătorii i-au suspendat atribuțiile în urma eliminării din Cupa UEFA, dându-se de ceasul morții să găsească o soluție prin care să-l ușuiască din Giulești, Jose Peseiro a fost întors, de ieri, pe banca tehnică.
Cum portughezul nici nu a vrut să audă de demisie după partida cu Wolfsburg, iar patronului Fathi Taher nu i-a surâs ideea demiterii, prin care ar fi trebuit să-i plătească lui Jose bani frumoși (500.000 euro), și nu a fost găsit rapid, s-au plâns giuleștenii, niciun înlocuitor (s-a vorbit de Ioan Andone, Mircea și Răzvan Lucescu, dar și de câțiva străini - Ernst Middendorp, Francesco Guidolin și Cristiano Bergodi - care susține că se înțelesese cu Rapidul!), Peseiro a fost rechemat sub arme, de ieri dimineață conducând iar antrenamentele.
Potrivit afirmațiilor lui Manea și Sichitiu, portughezul a semnat un nou contract, prin care este obligat, se spune, să cucerească campionatul și Cupa, dar și să urce echipa pe locul 5 la finele turului, în caz contrar urmând a fi demis fără a primi vreun ban.
Tare mi-e teamă însă că reinstalarea lui Jose nu s-a făcut din pricina lipsei variantelor, ci că, prin "uite demiterea, nu e demiterea" și prin aruncarea pe piață a atâtor nume de antrenori, oficialii Rapidului nu au inten-ționat decât să-i arate pisica lui Peseiro, pentru ca portughezul să semneze actul prin care să poate fi dat afară fără a i se achita despăgubiri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3425 secunde