Cinste lor, cinste anchetatorilor!

644

Articole de la același autor

Asta aș vrea să le spun celor care au reușit, în timp record, să identifice criminalii care au luat viața unui taximetrist nevinovat. Nu pentru că ar fi făcut ceva deosebit, ci pentru că, de această dată, și-au făcut datoria ca la carte și merită să fie lăudați public și aplaudați la scenă deschisă.
Începută ca o mare dilemă care se părea că va da mari bătăi de cap polițiștilor și procurorilor, crima comisă asupra lui Hari Băcanu a fost soluționată cu succes. Cei trei criminali, care au premeditat cu sânge rece cum să omoare un om, au ajuns după gratii.
Bucuria rezolvării acestui caz, care a răscolit tot orașul, am simțit-o printre majoritatea cunoscuților, care începuseră să se teamă și să se plângă că nu se mai simt în siguranță în Constanța.
Și pentru că știu că sunt sancționați atunci când au dosare cu autori necunoscuți, aș prefera ca, zilele următoare, să aflu că cei aflați în spatele șefilor celor două instituții, Poliție și Parchet, cei care au participat efectiv la rezolvarea acestui caz să fie premiați.
Eu personal, în calitate de contribuabil din banii căruia sunt plătiți bugetarii, fără nici un fel de glumă, aș propune o primă pentru ofițerul criminalist care a căutat aproape o oră arma crimei în haznaua din curtea locuinței unuia dintre asasini.
Și asta pentru că am fost prezentă la fața locului și vă asigur că nu a fost deloc o treabă ușoară, și cu atât mai puțin una plăcută.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4725 secunde