"Dubla" 3… Motor!

818
"Scenariști" de ultim moment spun așa: Mazăre s-a lepădat de Stancă intenționat, acum, în plină vâltoare electorală. Vrea să iasă din PSD și nu știe cum, dar nea Petre este veriga slabă pe care el o va transforma în asul din mânecă….
Se spune că Mazăre ar vrea să ia acest ultim mandat ca independent, așa cum și l-a adjudecat și pe primul, și visează să iasă în 2012 pe poarta primăriei ca un erou… Compătimit, că nici în ultimii patru ani de mandat nimeni nu l-a mai ajutat cu un cap de ață căci a fost independent; hăituit, încă, de DNA pe motive politice, adulat însă de constănțeni că a adus lumina pe strada fiecăruia… așa apare el în visele lui 2012.
Vrea să poată striga din toți rărunchii că nu a fost niciodată "maidanez politic"… mizând, probabil, pe faptul că oamenii au uitat că a trecut și el prin PD.
Ar mai vrea ca tot în 2012 să-i poată privi în ochi pe constănțeni și să le spună că nu a fost nici "șopârlitor"… dar astăzi este încă membru al PSD.
Își va afișa atunci, pretutindeni, independența, cea care ar trebui să îl individualizeze de toți, dar care l-ar face să întoarcă armele împotriva tuturor.
Poate că acesta este doar un scenariu care, în ultimele zile, circulă tot mai des, inclusiv pe forumuri. Dar, astăzi, la București, membrii Biroului Permanent Național al PSD vor rupe pisica în două.
Indiferent, însă, de decizia de la centru referitoare la excluderea lui Petre Stancă din PSD, un lucru e sigur. Din dorința bolnăvicioasă a unora de a se transforma în victime pentru care el, Mazăre, a fost dintotdeauna "eroul", s-a ajuns astăzi, aici: la un film de lung metraj care, indiferent de scenarist sau regizor, se va încheia numai atunci când și cum va voi măria sa, "actorul".
Și, din păcate, la finalul peliculei, vorba cuiva mare din neamul românesc, "unii vor înțelege ce pot, iar cei mai mulți ce vor".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1412 secunde