HCM Constanța - Uztel Ploiești 37-21, în Liga Națională de handbal masculin

O repriză secundă excelentă

450
HCM Constanța a demarat în trombă campania de urmărire a Stelei. După ce a zdrobit Uztelul, echipa constănțeană se menține în lupta pentru titlu, distanța de șase puncte ce o separă de lider fiind una recuperabilă.

Partida dintre HCM Constanța și Uztel Ploiești, din prima etapă a returului Ligii Naționale de handbal masculin, disputată ieri, în Sala Sporturilor, a fost dominată de la un capăt la celălalt de băieții antrenați de Vasile Stângă, învingători cu scorul de 37-21 (17-14). Chiar dacă a intrat la cabine cu avantaj de numai trei goluri, HCM n-a avut emoții și a reușit o repriză secundă perfectă: Stănescu a ferecat poarta (n-a primit gol zece minute!), atacul a fost eficient, iar spectacolul total.
Pentru Constanța, au marcat L. Toma (8), Timofte (6), Schuch (5), Mureșan, Schjolin (câte 4), Csepreghi (3), Kazic, Hejt-manek, Nicolae (câte 2), Săulescu (1).
Celelalte rezultate ale rundei: Steaua - Romvag Caracal 40-21, Pandurii Târgu Jiu -HC Odorhei 29-23, HC Minaur Baia Mare - Știința Bacău 34-34, Poli Timișoara - UCM Reșița 23-28, Dinamo - Bucovina Suceava 32-28.
În clasament, pe locul întâi se află Steaua, cu 25 de puncte, urmată de UCM Reșița (20 p) și Știința (19 p). HCM Constanța are același număr de puncte ca și echipa din Bacău, dar are un golaveraj mai slab, fiind astfel pe locul 4.
Etapa viitoare, programată duminică, 10 februarie, ambele formații dobrogene vor evolua în deplasare: HCM cu Dinamo, iar CSM Medgidia cu HC Odorhei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.953 secunde