Seduse și abandonate

995
Primarului reales i-a scăpat porumbelul din gură. A apucat de le-a numit babe pe respectabilele doamne în vârstă, care îl susțin până în pânzele albe. Le-a numit așa cum le vede el, de fapt, cu disprețul pe care escrocul sentimental îl simte față de victima sa, dar a realizat apoi că, pentru un moment în care s-a dat șmecher în fața colegilor de partid, poate să se compromită în fața electoratului de bază. Și-a chemat, atunci, oamenii din presă și i-a pus să-l întrebe, în fața camerelor de filmat: "Este adevărat că așa ați spus?", pentru ca el să poată răspunde opiniei publice, prin propriul canal media: "Nu este adevărat, sunt ziare și ziariști care au ceva cu mine".
Obișnuit să dea în judecată pe toți cei ce crâcnesc împotriva sa, Radu Mazăre nu a știut să explice coincidența prin care trei ziariști, de la trei publicații diferite ca orientare politică și editorială, au relatat aproape identic vorbele sale. A pus doar placa bine cunoscută: "trebuie să dovedească în instanță, să aducă înregistrarea", de parcă cei trei nu s-ar putea susține reciproc prin declarații. Dacă trei îți zic că ești beat, e musai să te duci la culcare, iar înțelepciunea asta populară se aplică și în justiție.
Pentru mine este clar ca bună ziua că acestea au fost vorbele primarului. Plecat să-și trâmbițeze succesul la șefii din București, pe Răducu l-a luat gura pe dinainte. A scăpat de emoțiile alegerilor și dă cu mucii în fasole pentru că are în față patru ani de vacanță și, apoi, două - trei luni în care să-și facă uitate gafele.
Pe femeile pe care le-a păcălit până la urnă le face babe, nu mai iese în parcuri să se lase pupat de ele, nu mai face conferințe de presă dese, pentru a se lăsa admirat de telespectatorii propriei televiziuni, nu mai apare zilnic în emisiuni, n-ar mai avea de ce, ba a ieșit și de pe Messenger. Internauții se simt trădați de cel cu nickname-ul rsmazare, care a "uitat" să mai converseze cu ei în spațiul virtual, preferând, așa cum știm cu toții, realitatea și concretețea zmeului, valului, soarelui. ("mazare facea pe internautul inaintea alegerilor era mereu on line dar dupa alegeri ne-a dat cu flit asa cum o face mereu...", așa sună un comentariu online).
Curând, își va practica sporturile preferate pe alte meleaguri, iar cei 86.357 de votanți ai săi se vor simți părăsiți până în 2012. Când "babele" vor redeveni respectabile doamne în vârstă, vor binemerita atenția primărașului iubit și se vor alinia cuminți să bage votul în urnă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3844 secunde