10 noi microbuze pentru transportul elevilor din județ

354
Din necesarul de mijloace de transport destinat elevilor înaintat de Inspectoratul Școlar Județean Constanța către Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului, de 22 de microbuze, au sosit zilele acestea doar jumătate. Cele 10 microbuze Ducato de 16+1 locuri, prevăzute cu tahograf sunt destinate unităților de învățământ din mediul rural.
Așadar, din această toamnă, copiii care învață la Grup Școlar Carsium Hârșova, SAM Nicolae Bălcescu, școala Aliman, Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu, Școala cu clasele I-VIII General Scărișoreanu din Amzacea, SAM Lipnița, SAM Cerchezu, SAM Albești și SAM Săcele vor avea la dispoziție transportul spre și dinspre școală.
De asemenea, un minibus destinat transportului elevilor din localitățile Valea Dacilor, Remus Opreanu și fermele Poligon, Partizanu și Casa Ciobanul (Gara de Sud) va deservi 142 de elevi care învață în Medgidia și care până în această vară se deplasau individual, cu mijloacele pe care le găseau, întâmpinând eforturi mai ales în timpul iernii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8011 secunde