În așteptarea lui "Trip"…

434
Foarte curând, filmul "Trip", realizat de tineri actori ai Teatrului de Stat Constanța, dar și de amatori, va fi lansat la Constanța. În regia Florinei Titz, filmul prezintă viața a cinci tineri prinși între iluzia narcoticelor și realitatea indezirabilă. Cei cinci nu par să își găsească locul în Constanța (locul unde s-a filmat), drept pentru care aleg realități alternative generate de droguri.
TRIP reprezintă un proiect inițiat și coordonat de Florina Titz împreună cu actorii principali. Scenariul a fost scris în patru luni, în urma unei cercetări asupra conversațiilor zilnice menite a demonstra clișeele autentice de vorbire, pentru ca ulterior să fie aplicate în scenariu. Regizoarea a urmărit, în selecția actorilor, capacitatea lor de a improviza, unele replici fiind chiar inserate în scriptul oficial. Din punct de vedere financiar, filmul a pornit de la zero, echipa contribuind din bugetul personal la cheltuielile care s-au impus pe parcurs.
Personajele principale sunt interpretate de Marian Adochiței, Lana Moscaliuc, Dragoș Ștefan, Dan Telehoi și Mirela Ungureanu, iar lansarea ofi-cială a filmului va avea loc luna aceasta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5755 secunde