11 candidați eliminați la penultima probă a bacalaureatului de toamnă

258
11 candidați eliminați la penultima probă a bacalaureatului de toamnă - eleviexamenbacgf5-1314805939.jpg
Au riscat, și-au încercat norocul și au pierdut. 11 absolvenți ai clasei a XII-a care au susținut, ieri, penultima probă a bacalaureatului au fost prinși copiind și au pierdut orice șansă de a mai promova anul acesta.

Deși avertismentele din partea reprezentanților Ministerului Educației, din partea Inspectoratului Școlar Județean Constanța și din partea profesorilor supraveghetori au fost foarte clare, ei au încercat să copieze și au pierdut. Trei candidați au fost eliminați din centrul de examen de la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" și opt candidați de la centrul de examen de la Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu". Ei nu vor mai putea susține bacalaureatul decât în 2013.

Ieri, a fost programată proba obligatorie a profilului. La nivelul județului Constanța, au fost înscriși 1.913 candidați pentru proba de matematică, iar 27 la Istorie.

Astăzi, este ultima probă a bacalaureatului de toamnă, cea la alegere. Rezultatele vor fi afișate duminică, 4 septembrie, până la ora 16.00, după care candidații nemulțumiți de note au la dispoziție patru ore pentru a depune contestație. Lucrările contestate vor fi recorectate luni și marți, iar miercuri vor fi făcute publice rezultatele finale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3119 secunde