140 de ani de învățământ de marină în România

252
În cadrul săptămânii de celebrare a 140 de ani de învățământ românesc de marină, la Academia Navală "Mircea cel Bătrân", ziua de ieri a fost dedicată evenimentelor culturale. 


Ziua a început cu vernisajul expoziției de pictură a profesorului Karl Robert Perko. Au urmat, la Biblioteca universitară "Comandor Eugeniu Botez", lansările de carte, unde contraamiralul de flotilă în rezervă Ioan Marian a lansat două titluri "Despre Intelligence... ALTFEL și-n mai multe feluri" și "ALTFEL trecând prin viață 1", iar Iulius Augustin Sâncrăian a lansat bibliografia "Amiralul Nelson". A fost lansat și un volum de specialitate, plus un număr omagial al revistei studenților.

Lansărilor le-au urmat trei expoziții: una de fotografie "Student în ANMB", una de pictură și una de carte: "Învățământ de marină între istorie și glorie".

Ziua de astăzi este dedicată festivităților de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa profesorului universitar doctor inginer Lorin Cantemir și profesorului universitar doctor inginer Liviu Stoicescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3122 secunde