Repetiție generală pentru "Mamaia Copiilor" 2011

400 de românași cu talent, în selecția finală

716
400 de românași cu talent, în selecția finală - b4f77ade23649de1df37e323e0e13a48.jpg
Începând de vineri, 6 mai, și până duminică, 8 mai, sala mare de spectacol a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța va răsuna din nou de cele mai bune glasuri ale copiilor calificați pentru selecția națională a celei de-a XI-a ediții a Festivalului Național de Creație și Interpretare "Mamaia Copiilor", programat a se desfășura în perioada 7-10 iulie.

Au ajuns în această penultimă etapă dinaintea marii confruntări 400 de copii cu vârsta maximă de 18 ani, urmând ca, duminică seara, să fie cunoscute cele 12 nume calificate de la fiecare grupă.
În premieră, anul acesta, se-lecția națională se va desfășura sub forma unui spectacol cu public, accesul în sală fiind gratuit.
Prima serie de emoții va începe vineri, 6 mai, de la ora 11, cu grupa I, urmată, de la ora 16, de grupa a II-a. Sâmbătă, 7 mai, dimineața este rezervată grupelor mici, iar seara, grupei a III-a. Duminică, 8 mai, grupele a IV-a și a V-a vor evolua de la ora 11, respectiv 16. Menționăm că, din această ultimă grupă, rezervată celor de 16-18 ani, urmează a se califica participanții la Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia 2011.
Grupele vor fi notate de către șase jurii, având în componență cam aceleași personalități, respectiv reprezentanți ai Ministerului Culturii (Olimpia Urs), ai Ministerului Educației, ai TVR, cel care va transmite în direct Fes-tivalul, și ai Societății Române de Radiodifuziune. Li se alătură de-acum consacrații într-ale jurizării Viorel Gavrilă, Jolt Kerestely, Dumitru Lupu, Carmen Aldea Vlad, Aurelian Temișan, Ileana Șipoteanu și invitată specială Daniela Vlădescu, directorul Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski".
Organizatorul evenimentului, maestrul Liviu Manolache, a dorit să mulțumească și pe această cale directorului instituției gazdă, Gheorghe Ungureanu, fără al cărui sprijin festivalul nu ar mai fi fost posibil.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8126 secunde