900 de tineri mai fericiți, în vacanță la mare

133
900 de tineri mai fericiți, în vacanță la mare - 900detinerimaifericiti-1407861586.jpg

Articole de la același autor

Printr-o finanțare obținută de la Ministerul Tineretului și Sportului, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanta reușește să ofere tinerilor sosiți în centrele de agrement aflate în administrare proprie, după cum ne-a informat Claudiu Teliceanu, director, sejururi pigmentate cu o serie de activități de natură să pună în evidență atât abilitățile proprii, cât și cele de lucru în echipă.

Astfel, în cadrul Taberei tematice "Petrece, Vara la mare", mai mult de 900 de tineri au participat și participă la aceste activități social-educative.

Prin intermediul jocurilor social-educative se urmărește dezvoltarea personală și îmbunătățirea relațiilor sociale, dar și asumarea unor responsabilități, precum și îmbunătățirea muncii în echipă și dezvoltarea competențelor de conducere (pentru liderii de echipă), creșterea încrederii în propriile capacități și învingerea propriilor emoții prin participarea la diferite activități tematice.

De asemenea, este stimulată creativitatea tinerilor prin desfășurarea unor activități de creație, cum ar fi carnaval, petrecere tematică, concurs de castele pe nisip și fotografie pe nisip.

Tinerii au ocazia să se implice și să participe - jocuri de echipa - fotbal, basket, voley, jocuri pe nisip, rugby -, seri de discotecă dar și în activități de tip - jurnalism, laborator de istorie - pe teme de genul simulări lupte geto-daci; prezentarea istorie spațiul dobrogean, prezentare diferite instrumente și arme folosite în perioada antică, tras cu arcul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0072 secunde