A doua ediție a Congresului Educației

97

Articole de la același autor

Iată că, după 17 ani de la prima ediție a Congresului Educației, ce a avut loc în timpul mandatului ministrului Liviu Maior (1992 -1996), care va fi invitat special al evenimentului, astăzi, începe a doua ediție. 

Ministerul Educației Naționale (MEN), împreună cu Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI), inspectoratele școlare județene și al municipiului București și universitățile din România organizează cea de-a doua ediție a Congresului Educației. Evenimentul va avea loc, astăzi și mâine, la Palatul Național al Copiilor din București. 

La eveniment, sunt prezente personalități din lumea educației românești, dar și reprezentanți ai sistemelor de educație din Europa. Temele aflate în discuție vor acoperi toată aria de interes a domeniului educație - de la clasa pregătitoare și reinserția în școală a copiilor din familii defavorizate social, până la învățământ superior și formare continuă de-a lungul vieții. 

Congresul își propune să fie o platformă de dezbatere pentru oamenii școlii și pentru toți aceia care sunt preocupați de bunul mers al educației. Prin Congresul Educației, MEN dorește să creeze o agora a sistemului de învățământ românesc, în cadrul căreia să fie expusă și discutată agenda publică a tuturor sectoarelor din educație.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 14 Iunie 2013
Stire din Cultură-Educație : Mircea Albulescu se retrage
Pagina a fost generata in 1.6775 secunde