"Mamaia Copiilor", ediția a XI-a

A doua seară de festival

671

După emoționantul moment dedicat memoriei lui Adrian Păunescu, la deschiderea festivă de joi, 7 iulie, astă-seară, de la ora 21, în cea de-a doua seară de concurs, vor urca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța următorii 12 finaliști la secțiunea Interpretare grupa a II-a, printre care și constănțeanca Nicola Iuliana Dragu. Ea va interpreta melodia "Școala mea", pe muzica lui Cătălin Dascălu și pe textul semnat de Cătălin Dascălu și Alina Todașcă.
Județul nostru va mai fi reprezentat astă-seară și de Elena Marinela Zlatov, din Medgidia, care va interpreta melodia "Copil și înger", pe muzică și text de Georgia Dascălu, la secțiunea Interpretare grupa a IV-a.
Tot în a doua zi de concurs, sunt programate la secțiunea interpretare grupurile mici.
Un alt emoționant moment va fi oferit de trupa de gimnastică aerobică a Clubului Sportiv Farul Constanța, compusă din Ioana Calenici, Iulia Ciortan, Ioana Crețu, Andreea Drenea, Daciana Enache, Robert Florea, Lorena Jinga, Ștefania Nistorenco, Bianca Petcu, Alexandra Popescu, Lucian Săvulescu, Alexandru Scânteie, Andreea Scânteie, Cătălina Straliciuc.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5042 secunde