"Abilități de viață", seminar pentru profesori și directori școlari

268

Articole de la același autor

Sala "Gheorghe Coriolan" a Colegiului Național "Mircea cel Bătrân" va găzdui, mâine, între orele 16.00 și 19.00, seminarul "Abilități pentru viață". Evenimentul este organizat de Districtul Lions 124 România, în parteneriat cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța, Casa Corpului Didactic și Colegiul Național "Mircea cel Bătrân".
Și-au anunțat participarea la lucrările seminarului inspectori școlari, profesori metodiști ai Inspectoratului Școlar Județean și ai Casei Corpului Didactic, directori și directori adjuncți ai unitaților de învățământ preuniversitar, consilieri școlari - psihologi din cadrul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională, profesori, membrii cluburilor Lions din Constanța și din țară precum și elevi.


Printre temele abordate se numără cea privind importanța ȋnvӑṭӑrii socio-emoṭionale (SEL), a dezvoltării personale și a stabilirii de obiective pe termen scurt, mediu și lung pe plan personal, profesional și educațional pentru elevi, precum și prezentarea aplicației GamEmotion


Moderatorii seminarului vor fi Marin Florin Ilieș, directorul programului Lions Quest ȋn România, Adeline Simota, vicepreședinte al Asociației Go-Ahead, Loredana Manasia, lector dr. la Universitatea Politehnica din București, și Andrei Pîrvan, profesor asociat și expert educațional la Universitatea Politehnică din București.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4305 secunde