Activități ale elevilor dedicate Mării Negre

350
Activități ale elevilor dedicate Mării Negre - mareaneagra-1351717927.jpg
Casa de cultură din comuna Horia a găzduit, ieri, o serie de activități dedicate Zilei Internaționale a Mării Negre, unele dintre ele cu caracter științific, cum ar fi un concurs de cultură generală și de desene pe tema Mării Negre, ale căror protagoniști au fost elevii Școlii Horia. Ei au oferit directoarei unității de învățământ și primarului localității lebede realizate din hârtie reciclată în tehnica origami.


În prealabil, sâmbătă, 27 octombrie, 32 de copii de la clasele V-VIII, însoțiți de prof. Volumia Sângeorzan, au desfășurat lecții de geografie și fizică la Complexul muzeal de științele naturii din Constanța, dar și în Portul Tomis și la Cazinou.

xxx

Aceluiași eveniment i-au dedicat și elevii Școlii gimnaziale "Constantin Brâncuși" din Medgidia activitatea "Marea Neagră, între vis și realitate", coordonata de prof. Luciana Mocanu și bibliotecar Carmen Radu.

Activitatea în sine a cuprins o scurtă introducere, urmată de un film documentar asupra ceea ce reprezintă Marea Neagră pentru noi și s-a încheiat cu un program artistic ce a cuprins creații consacrate dedicate mării, dar și creații literare proprii ale elevilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 01 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Mâine, ultima zi de școală
Joi, 01 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : 1 noiembrie, Ziua Radio România
Pagina a fost generata in 1.4979 secunde