EcoChampionsHalloween, la Liceul "Călinescu"

618
EcoChampionsHalloween, la Liceul
Ieri, în sala de sport a Liceului Teoretic "George Călinescu" din Constanța a avut loc un eveniment prilejuit de Halloween, în organizarea voluntarilor din echipa EcoCham-pions a școlii, care este integrată în acest proiect național încă din anul 2010. 


Evenimentul a presupus mai multe manifestări, la care au luat parte toți elevii școlii, de la cei mici, de clasa a V-a, până la cei din clasele terminale. Într-o atmosferă plină de exuberanță și veselie, pe un fond muzical antrenant, au avut loc o paradă și un concurs al costumelor și o expoziție de desene cu tematică specifică acestei zile, dar și un târg de prăjituri, organizat în scop caritabil. De asemenea, au fost montate, după cum susținea prof. Janetta Bărăitaru, consilier de imagine, standuri de pictură pe față, animate de voluntarii din proiect.

Prin specificul său de predare a limbilor străine, Liceul Teoretic "G. Călinescu" Constanța se arată încă o dată deschis către manifestările altor culturi ale lumii.

"Elevii noștri cunosc sensul aces-tei sărbători de la orele de cultură și civilizație engleză și, dincolo de dimensiunile comerciale pe care le-a dobândit în zilele noastre, ei reușesc astfel să o descopere în mod conștient și profund. A fost prima acțiune a noii echipe de voluntari EcoChampions și a fost un real succes, un prilej de a-și testa capacitatea de buni organizatori, voluntari și cetățeni activi", a declarat profesoara Emel Derviș, coordonatoarea proiectului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 31 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : De Halloween, "Coșmar pe Elm Street"
Miercuri, 31 Octombrie 2012
Stire din Diverse : Patru zile de Halloween, la Goblin
Pagina a fost generata in 0.3564 secunde