Actori cunoscuți în juriul Galei HOP

129
Actori cunoscuți  în juriul  Galei HOP - galahop-1472050702.jpg

Articole recomandate

Mai sunt două săptămâni până la întâlnirea cu Gala Tânărului Actor - HOP la Vox Maris Costinești, "o competiție fără adversari", cum o declară chiar organizatorii.

Cei 29 de tineri concurenți, aspiranți la unul dintre premiile HOP, vor primi sfaturi, îndrumări din partea unui juriu pe măsura talentului lor. Pentru că diminețile Galei HOP vor începe la o "Cafea... cu juriu" - întâlniri zilnice, ca-ntre colegi, dincolo de bariera concursului.

La finalul celor patru zile de competiție, juriul, format din Sanda Manu (regizor și profesor universitar), actorii Dorina Chiriac, Sorin Leoveanu, Ofelia Popii, regizorii Andrei și Andreea Grosu, va stabili ierarhiile.

Ei sunt "decidenții" următoarelor premii ale Galei HOP: Premiul "Ștefan Iordache" - Marele Premiu al Galei Tânărului Actor HOP. La Secțiunea individual: Premiul pentru cel mai bun actor; Premiul pentru cea mai bună actriță, La Secțiunea grup: Premiul "Cornel Todea" - Premiul pentru cea mai bună trupă de actori; Premiul "Sică Alexan-drescu" - Premiul special al juriului (începând cu a V-a ediție).

În cadrul Galei Tânărului Actor - HOP se mai acordă și următoarele premii: Premiul pentru prestanță și rostire scenică - acordat de actrița Dorina Lazăr; Premiul VOX MARIS - acordat câștigătorului Marelui Premiu; Premiul "1/10 pentru FILM la TIFF" - începând cu ediția 17, regizorul și producătorul de film Tudor Giurgiu acordă unuia dintre concurenții Galei HOP șansa de a face parte din programul "10 pentru FILM la TIFF"; Premiul PUBLICULUI - premiu decis în perioada 5-8 septembrie, de către publicul larg care urmărește live transmisia competiției și care, cu un simplu click, își votează favoriții.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 18 August 2016
Stire din Cultură-Educație : Spectacole din… Carusel
Pagina a fost generata in 0.65 secunde