Actorii Teatrului de Stat, în spectacol la Ovidiu

200
Actorii Teatrului de Stat, în spectacol la Ovidiu - actoriiteatrului-1490535812.jpg

Articole de la același autor

Ziua Mondială a Teatrului a fost inițiată, în 1961, de Institutul Internațional de Teatru și este sărbătorită, în ziua de 27 martie, de comunitatea teatrală internațională, prin numeroase evenimente. Cel mai important este Mesajul de Ziua Mondială a Teatrului, care este transmis în fiecare an de câte o personalitate recunoscută. Primul mesaj de acest fel a fost scris, în 1962, de Jean Cocteau, dramaturg, poet, pictor și cineast francez. Anul acesta, personalitatea desemnată pentru a transmite mesajul este Isabelle Huppert, actriță care a apărut în peste 100 de filme. 


Chiar dacă este într-o zi de luni, Teatrul de Stat pleacă în orașul Ovidiu, unde va da două reprezentații (la orele 11 și 15) ale piesei "Gâlcevile din Chioggia", o comedie savuroasă de Carlo Goldoni, în regia Danei Dumitrescu. 


Din distribuție fac parte Andu Axente, Laura Iordan/Clara Ghiuvelechian, Turchian Nasurla/Ana-Maria Ștefan, Andrei Cantaragiu, Marian Adochiței, Adrian Dumitrescu, Luiza Martinescu, Georgiana Mazilescu, Florina Stănculeț/Georgiana Rusu, Florentin Roman, Cosmin Mihale, Remus Archip, Mirela Pană/Cristina Oprean. 


Coregrafia îi aparține Stelei Cocârlea, sceno-grafia, Lăcrămioarei Dumitrașcu, iar muzica, lui Adrian Alexandru.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5023 secunde