Concurs Actrița Olga Tudorache a fost internată în spital, cu suspiciune de accident cerebral

188
Actrița Olga Tudorache a fost internată în spital, cu suspiciune de accident cerebral - 4-1333346423.jpg

Articole recomandate

Actrița Olga Tudorache a fost internată, duminică seară, la Spitalul Universitar de Urgență Elias din București, cu suspiciune de accident vascular cerebral, au declarat pentru Mediafax surse medicale.

Olga Tudorache juca, duminică seară, în spectacolul "Pește cu mazăre" al Teatrului Metropolis, când i s-a făcut rău pe scenă, iar reprezentanții instituției au chemat ambulanța. Actrița a fost transportată la spital cu suspiciune de accident vascular cerebral.

Născută la 11 octombrie 1929, Olga Tudorache are o carieră în teatru de peste 50 de ani. În toamna anului 1951, aceasta a fost angajatǎ la Teatrul Tineretului din București, unde și-a desfășurat activitatea neîntrerupt, până în anul 1966, când instituția a fuzionat cu Teatrul Nottara. S-a angajat la Teatrul Mic, unde a lucrat până în 1978. Din 1976, ea a fost conferențiar universitar la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică "I. L.Caragiale", la catedra de actorie. A avut șase promoții de actori, până la pensionare (1997), iar retragerea efectivă din învățământ a avut loc în anul 2000.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4736 secunde