Acvariul Constanța întâmpină turiștii cu peștii Arowana

330

Articole de la același autor

Directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, Adrian Bîlbă, a declarat că în acest sezon peste 100 de specii de pești și viețuitoare marine, ce aparțin unor zone geografice diverse pot fi admirate, zilnic, între orele 9 - 20 la Acvariul situat în fața Cazinoului din Constanța. Adrian Bîlbă spune că noutatea acestui sezon o constituie superbele exponate ale râurilor amazoniene: cele 10 pisici de Amazon și cei 10 pești Arowana. 


Turiștii pot admira și alte zeci de specii. Sepii, homar, bou de mare sunt doar o parte a exemplarelor care provin din Marea Egee, grație unui parteneriat încheiat de Complexul Muzeal de Științe ale Naturii cu Institutul de Cercetare Marină din Iraklitsa, Grecia. Celor care trec pragul Acvariului le sunt prezentate și speciile de pisică de mare, scorpia, dragonul de mare, steluțele de mare, căluțul, acul și ața de mare. Piranha, peștele cuțit, peștele înger, peștele lopată, peștele pisică, peștii exotici cu un colorit bogat sunt alte atracții ale acvariului. 


20 de lei este prețul unui bilet la Acvariu pentru adulți și 10 lei pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 18 ani. Micuții cu vârste sub cinci ani au acces gratuit.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4093 secunde