Admitere 2022 la cea mai mare instituție de învățământ superior din România

339
Admitere 2022 la cea mai mare instituție de învățământ superior din România - spiruharet-1657801591.jpg

Articole recomandate

l Două programe de Licență și trei programe de Masterat fac parte din oferta educațională pentru anul universitar următor la Facultatea de Științe Juridice și Științe Economice din Constanța de la Universitatea Spiru Haret

Până la data de 30 septembrie 2022, are loc la Universitatea Spiru Haret, Admiterea pentru studiile de Licență și Masterat pentru anul universitar 2021-2022.

La Facultatea de Științe Juridice și Științe Economice de la Constanța de la Universitatea Spiru Haret, programele de studii de Licență organizate pentru anul 2022-2023 sunt: Management și Drept. Toate aceste programe au un grad sporit de relevanță practică, rezultat dintr-o intensă colaborare între reprezentanții facultății și angajatori din județul Constanța.

Viitorii studenți ai Facultății de Științe Juridice și Științe Economice din Constanța își pot manifesta interesul de a deveni studenții facultății accesând pagina on-line a facultății https://sjse-ct.spiruharet.ro/, secțiunea Admitere și completând informațiile privind datele de contact. În timp foarte scurt vor fi contactați de personalul facultății care îi va consilia și îi va îndruma pe parcursul întregului proces de înscriere la facultate. Toate documentele vor fi depuse în original la sediul facultății din str. Unirii nr. 32-34, Constanța.

Valoarea taxei de admitere este în valoare de 150 de lei, iar taxa educaţională se poate plăti în patru rate pe parcursul anului universitar.

Indiferent de programele de studii la care sunt înscriși, studenții facultății sunt încântați de buna colaborare și de comunicarea pe care o au cu cadrele didactice.

De ce Facultatea de Științe Juridice și Științe Economice Constanța din cadrul Universității Spiru Haret?

l Pentru că Facultatea noastră este parte integrantă a primei Universități din România care a obținut din partea Comisiei Europene logo-ul EXCELENȚA RESURSELOR UMANE ÎN CERCETARE.

l Pentru că avem programe de studiu cu grad mare de relevanță practică, rezultat al unor colaborări continue dintre Universitate și mediul de afaceri.

l Pentru că promovăm relații de parteneriat cu studenții, asigurate de o comunicare eficientă și o colaborare permanentă cu cadrele didactice.

l Pentru că oferim o modalitate de evaluare la cele mai înalte standarde bazată pe modul în care studenții reușesc să aplice informațiile teoretice dobândite în cadrul unor studii de caz, proiecte, teme de cercetare etc.

l Pentru că procesul educațional este susținut de tehnologia informațională (Universitatea Spiru Haret dispune, încă din anul 2006, de platforma e-Learning Blackboard).

l Pentru că încurajăm participarea în proiecte finanțate din fonduri europene prin stimularea financiară a studenților (acordarea de premii substanțiale).

l Pentru că oferim un mediu de învățare conectat cu procesele reale de pe piața muncii prin: tehnologia informației existentă în întreprinderile simulate, practică de specialitate în mediul real (la angajatorii locali), oportunități de angajare la companiile cu care Universitatea are încheiate acorduri de parteneriat (inclusiv prin organizarea de interviuri).

Împreună învăţăm să avem succes!

Date de contact:

l Sediul Facultății: Str. Unirii nr. 32-34, Constanța

l Telefon Informații: 0241.541.490/ 0738.171.232

l Website: https://sjse-ct.spiruharet.ro/

l https://admitere.spiruharet.ro/licenta/constanta

l Email: [email protected]

l Facebook: https://www.facebook.com/FacultateaDeStiinteJuridiceConstanta

l Instagram: fac.st.jur.economice.constanta

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4742 secunde