Adunarea Generală a Elevilor se face cu declarație scrisă

101
Adunarea Generală a Elevilor se face cu declarație scrisă - elevi1389599762-1390921096.jpg

Articole de la același autor

Președintele Consiliului Județean al Elevilor solicită, vineri, 31 ianuarie, începând cu ora 11, întrunirea  Adunării Generale a Consiliului Județean al Elevilor Constanța la Palatul Copiilor Constanța (sala de festivități). 


Inspectoratul Școlar Județean Constanța sprijină inițiativele Consiliului Județean al Elevilor, dar, având în vedere condițiile meteo defavorabile, recomandă ca în cazul participării la această Adunare Generală, elevii, precum și părinții, tutorii legali sau cadrele didactice însoțitoare să își asume deplasarea la locația menționată anterior prin Declarație scrisă, înregistrată la secretariatul unității de învățământ pe care o reprezintă. 


Ordinea de zi este următoarea: Prezentarea raportului de activitate al Consiliului Județean al Elevilor Constanța pe semestrul I. Proiect de hotărâre privind adoptarea raportului de activitate. Situația nesubvenționării a 50% din prețul unui abonament RATC. Prezentarea raportului privind negocierile cu Primăria Municipiului Constanța în vederea subvenționării a 50% din prețul unui abonament RATC. 


Proiect de hotărâre privind adoptarea raportului privind negocierile cu Primăria Municipiului Constanța în vederea subvenționării a 50% din prețul unui abonament RATC. Proiect de hotărâre privind sancțiunile aplicate membrilor implicați politic ai CJE și ai substructurilor. Proiect de hotărâre privind adoptarea strategiei de dezvoltare organizațională a CJE pe anul 2014. Situații privind strângerea ilegală de fonduri în unitățile de învățământ din județul Constanța. 


Situații privind încălcarea drepturilor elevilor în unitățile de învățământ din județul Constanța. Prezența elevilor în Consiliile de Administrație ale unităților de învățământ. Rapoartele de activitate ale CȘE-urilor din județul Constanța. Vizite de monitorizare ale membrilor BEx în CȘE-urile din județul Constanța. Diverse.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 28 Ianuarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Seminar despre imunitate la Forte Life
Duminică, 26 Ianuarie 2014
Stire din Cultură-Educație : "Nabucco" la Teatrul "Oleg Danovski"
Duminică, 26 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : "Caravana Isteților" la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4413 secunde