Doliu în învățământul constănțean. A murit profesoara Maria Hondrilă!

1020
2
Doliu în învățământul constănțean. A murit profesoara Maria Hondrilă! - candela13635077651377079135-1390729790.jpg

Articole de la același autor

Învățământul constănțean primește o nouă veste tristă. A încetat din viață, aseară, profesoara de limba și literatura română Maria Hondrilă. Cadru didactic de prestigiu, de înaltă ținută morală, inspector școlar, Maria Hondrilă a modelat caracterele a zeci de generații de elevi și va rămâne în istoria educației constănțene drept unul dintre personajele marcante, un adevărat model pentru tânăra generație. 


Profesoara Hondrilă a încetat din viață, răpusă de o boală nemiloasă, cu care s-a luptat însă, cu demnitate, în Germania, până în ultima clipă a vieții. Ceremonia funerară va avea loc tot în Germania, la Trier. 


Redacția "Cuget Liber" este alături de familia îndurerată și transmite sincere condoleanțe. Dumnezeu să o odihnească în pace! 


P.S. - Cei care vor să transmită mesaje de susținere familiei o pot face pe site-ul nostru, toate aceste mesaje urmând a fi direcționate, ulterior, către membrii familiei.




Comentează știrea

Coralia
26 ianuarie 2014
R.I.P

Odihniti-va in pace, dna profesoara! Incet,incet, timpul nu mai are rabdare si ia cu el si razele de soare ale invatamantului romanesc. Condoleante familiei si putere. Cu regret,prof. Coralia Stan, C.N.P."Constantin Bratescu" Constanta

Valentina Gheorghe
26 ianuarie 2014
Mesaj pentru Doamna Hondrila Maria

Cele mai sincere condoleante familiei si fiului doamnei Hondrila ! ... Doamna profesoara Hondrila avea darul de a ne face sa respiram un aer saturat de eleganta si cultura! Mi-a fost profesoara putin timp dar nu am uitat-o niciodata, chiar daca nu am mai avut sansa sa vorbesc cu dansa decat in gand. Un om atat de complex este greu de descris, dar cine a cunoscut-o stie precis despre ce vorbesc ! Despre lumina, generozitate, consecventa morala! Sunt sigura ca drumul pe celalalt taram ii va fi luminat de gandurile bune si pline de recunostinta ale elevilor sai ! Valentina Gheorghe

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 Ianuarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Iată unde va oficia IPS Teodosie
Pagina a fost generata in 0.5973 secunde