Agenda Culturală

361
Dacă ești în căutare de evenimente în această săptămână și nu ai idee unde să te duci, iată că îți venim în ajutor cu câteva sugestii.

"Cum vă place", la Teatrul de Stat
Teatrul de Stat din Constanța își așteaptă iubitorii de teatru la un spectacol de excepție, cu o comedie elegantă "Cum vă place" de W.Shakespeare, sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 19.
Comedia spumoasă va pune în rol principal relațiile dintre bărbați și femei. Rosalinda, în rol principal, este o fată care ajunge în pădure, se dă la bărbați, și apoi se travestește în bărbat ca să-i dea sfaturi iubitului ei devenind din nou fată. O comedie despre dragoste, provocări, nesiguranță, regăsirea încrederii și a echilibrului.
Sunt așteptați la teatru toți constănțenii, deoarece subiectul este unul în care se poate regăsi orice persoană.
Piesa de teatru va dura două ore și jumătate, însă pentru cei prezenți la spectacol, umorul de calitate îi va face să simtă că timpul zboară.
Piesa "Cum vă place" este tradusă de Virgil Teodorescu, sub regia lui Dan Vasile și scenografia Anei Bănică. Din distribuție fac parte: Mihai Sorin Vasilescu, Marian Adochiței, Nicodim Ungureanu / Liviu Ma-nolache, Adrian Dumitrescu, Andrei Cantaragiu,Remus Archip, Axel Moustache, Alexandru Mereuță, Iulian Enache, Cosmin Mihale, Lana Moscaliuc, Dana Dumitrescu, Nina Udrescu, Liliana Bărăscu.

Stand-up comedy, cu Doru Octavian Dumitru
Dacă îți era dor de îndrăgitul comic, Doru Octavian Dumitru ne anunță plăcuta vizită la Constanța. Unul dintre cei mai renumiți comedianți din România, revine la Constanța, în Cafe D’Art.
Așadar, mâine, 9 decembrie, începând cu ora 21, Cafe D’Art îl aduce pe scenă pe Doru Octavian Dumitru pentru un show incendiar de comedie. Râsul cu gura până la urechi și buna dispoziție sunt cuvintele cheie ale serii.

Concert cu Alexandrina, la Club Phoenix
După ce anul trecut, solista care și-a câștigat notorietate prin intermediul internetului, și care știe să cânte în română, franceză și rusă, a susținut două concerte cu casa închisă, Alexandrina Hristov revine la Constanța pentru o nouă reprezentație de excepție, live, în Club Phoenix. Stilul său muzical este greu de definit, dar se încadrează între pop acustic, rock, jazz și soul.
Dacă apreciezi o voce unică și un sound inconfundabil, nu rata acest eveniment ce va avea loc astăzi, 8 decembrie, în Club Phoenix, începând cu ora 21.

În spirit de sărbătoare, cu Ștefan Hrușcă
Astăzi, 8 decembrie, inconfundabila voce a lui Ștefan Hrușcă va răsuna de pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța. Artistul ne-a pregătit un concert de colinde pentru a ne duce cu gândul cât mai repede la sărbătorile de iarnă. Suntem așteptați la spectacol de la ora 20. Biletele se găsesc la intrare.

Seară de folk cu Gigi Dumitrele, la Cafe Renard
Tot astăzi, 8 decembrie, de la ora 20:30, Gigi Dumitrele va încânta publicul constănțean cu un concert de excepție la Cafe Renard. Muzica binecunoscutului artist se adresează sufletelor sensibile și nu numai, iar piese precum "Așteptare" sau "Puștoaica" vor delecta publicul obișnuit cu serile speciale de la Cafe Renard.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2405 secunde