Ajutor pentru elevii care susțin examenele naționale

307
Ajutor pentru elevii care susțin examenele naționale - omanadeajutorpentruelevi-1588777384.jpg

Articole de la același autor

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin" din Constanța le întinde o mână de ajutor elevilor care vor susține examenele naționale la vară. Pe pagina de Facebook ai instituției, elevii de clasa a VIII-a și cei de clasa a XII-a pot afla informații despre operele literare din programa pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat. De asemenea, acestea sunt însoțite de imagini din filmele și spectacolele de teatru realizate după romanele și piesele autorilor români.

Astfel, elevii pot afla drumul de la romanul de tip balzacian "Enigma Otiliei" la filmul "Felix și Otilia", cum a fost creat pe ecran universul din "Baltagul" sau cel din "Ion" al lui Liviu Rebreanu, în pelicula "Ion – Blestemul pământului", "Ion", "Baltagul", "Felix și Otilia", "O scrisoare pierdută", "Harap Alb".

Toate postările disponibile online aduc un plus de informație tinerilor, dar reprezintă și un îndemn la lectură, pentru cei care încă nu au parcurs toate cărțile din bibliografia pentru examen. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3784 secunde