Al doilea verdict: "Ponta a plagiat"

701
7
Al doilea verdict:
Comisia de Etică din cadrul Universității din București a decis că Victor Ponta a plagiat, deoarece teza susținută în 2003 încalcă principiile cercetării universitare. Comisia de Etică a Universității este formată din zece membri, "un for de analiză etică, principal în universitate" potrivit rectorului Mircea Dumitru. Acesta este al doilea verdict negativ pentru "doctorul" Ponta deși acesta nu-l recunoaște, denunțându-l drept o "decizie politică". Consiliul Național de Atestare a Titlurilor (CNATDCU) a decis în iunie, că Victor Ponta a Plagiat și a propus Ministerului Educației retragerea titlului de doctor, însă a fost supus reorganizării. Consiliul Național de Etică este al doilea for care a analizat teza de doctorat a premierului și acesta a dat un verdict favorabil. Al treilea studiu pe cazul Ponta este cel al Universității București. Două din trei verdicte. Și 115 pagini din 297 - atâtea a constatat Comisia de Etică a Universității București că sunt copiate.

Comentează știrea

slea
21 iulie 2012
RUSINEEEEEE

O rusine Nationala , iar el este de o nesimtire mai mare dacat toata tara. Pe mana cui am ajuns.....De aceea au tinut batrini in milogeala si au incurajat prostia. Numai o natie needucata poate accepta asa magarie. Sa votam . Ce sa votam? Ei au voturile deja facute. In '47 a fost o dulce copilarie fata de ce este acum. Am ajuns o tara a prostiei , mitocaniei si mai rau nu mai avem nici o identitate . Asta a vrut ILIESCU si toti securisti si puii lor acum ajunsi la putere. De accea a fost Basescu incomod ca-i incurca.

admirator
21 iulie 2012
QED

ce sa mai comentam? doar nesimtirea celui ce nu vrea sa faca singurul normal in astfeld e cazuri: DEMISIA!

ct
21 iulie 2012
PONTA A PLAGIAT

DEMISIA

hmm
21 iulie 2012
toti plagiati!

Bai Sfintilor, dar lucrarile voastre de la liceu, de la facultate? Cum sunt? Cand voi dati 50 de euro sau 100 pe o lucrare e ok dar cand Ponta face asta, sunteti cei mai curati si indignati iar el cel mai murdar si corupt. Nu ma intereseaza Ponta insa subiectul asta e ipocrit rau!

il dottore
22 iulie 2012
mafia

Da dar cati sfinti ajung prim ministrii si declara ca daca se dovedeste ce e plagiat demisioneaza? Pe o suta de euro ca nimeni ?

Răspuns la: toti plagiati!
Adăugat de : hmm, 21 iulie 2012
Bai Sfintilor, dar lucrarile voastre de la liceu, de la facultate? Cum sunt? Cand voi dati 50 de euro sau 100 pe o lucrare e ok dar cand Ponta face...
nicu
22 iulie 2012
demisia

Un bandit ordinar !Ce se naste din parnaias (Nastase) ajunge plagiator (Ponta)

petru
22 iulie 2012
b.t

nesimtirea depaseste orice.

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 21 Iulie 2012
Stire din Cultură-Educație : Înscrierile la facultate, pe final
Pagina a fost generata in 4.0812 secunde