Trei elevi din județul Constanța s-au calificat la Olimpiada Internațională de Științe pentru Juniori

280

Articole de la același autor

În urmă cu puțin timp, la Universitatea "Ovidius" Constanța, s-a desfășurat festivitatea de încheiere a celei de-a VII-a ediții a Olimpiadei Naționale de Științe pentru Juniori. La această competiție au participat 113 elevi din 38 de județe ale țării, 38 de profesori însoțitori și 31 de membri ai Comisiei Centrale a Olim-piadei.
Evenimentul a fost organizat de către Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Consiliul Județean Constanța.
La festivitate au fost acordate 15 premii din partea MECTS, după cum urmează: un premiu I, un premiu II, un premiu III și 12 mențiuni. Olimpicii au fost recom-pensați și de către unul dintre principalii sponsori ai evenimentului, EDP Renawebles Romania, cu sume cuprinse între 50 - 200 RON.
Cei 15 elevi premiați formează lotul național lărgit al României. Șase dintre aceștia vor participa în luna decembrie a acestui an, la Olimpiada Internațională de Științe pentru Juniori 2012 care se va desfășura în Iran.
Olimpicii au fost onorați la festivitatea de premiere de către reprezentanții: MECTS- Inspector General Traian Șăitan, Universității "Ovidius" Constanța - prof.univ.dr. Dragomir Coprean și CJC- consilier superior Mihaela Burlacu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 21 Iulie 2012
Stire din Cultură-Educație : Înscrierile la facultate, pe final
Sâmbătă, 21 Iulie 2012
Stire din Cultură-Educație : Al doilea verdict: "Ponta a plagiat"
Pagina a fost generata in 2.011 secunde