Alegeri amânate la Universitatea "Ovidius"

Joi, 19 Martie 2020, 18:14
292
Universitatea "Ovidius" din Constanța și-a amânat alegerile pentru ocuparea funcției de rector, care urmau să aibă loc în data de 25 martie. Decizia a fost luată pentru o perioadă nedeterminată, dat fiind contextul stării de urgență la nivel național.

Potrivit rectorului instituției de învățământ superior, prof. univ. dr. Sorin Rugină, au fost amânate atât campaniile electorale ale candidaților, cât și alegerile. În funcție de evoluția epidemiei de coronavirus, Biroul Electoral Central (BEC) va stabili o altă dată la care acestea vor putea fi reluate.

"Decizia de amânare a alegerilor a fost luată în cursul acestei săptămâni, pentru că nu se pot organiza niciun fel de întâlniri în spații închise. Noi aveam o procedură în pregătire, ca profesorii să vină pe rând la vot, așa cum procedează Biserica, dar nu se mai poate. În concluzie, putem confirma că se amână alegerile, se suspendă campania electorală și BEC își va relua activitatea când se reia campania electorală. Când vom fi în condiții de siguranță, le vom relua", a declarat, pentru "Cuget Liber", prof. univ. dr. Sorin Rugină. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.4889 secunde