Alegeri cu final previzibil: doar trei decani noi la Universitatea "Ovidius"

1423
4
Alegeri cu final previzibil: doar trei decani noi la Universitatea

Articole de la același autor

S-a mai finalizat o etapă din deja celebra… "continuitate!" ce definește și cel de-al doilea mandat al rectorului Universității "Ovidius", Sorin Rugină.

Așa cum prevede calendarul alegerilor, vineri au fost date publicității rezultatele Concursului de selecție și desemnare a decanilor, un rezultat absolut previzibil. Și când spunem aceasta ne referim la faptul că, din cele 16 facultăți câte are această universitate, doar trei vor avea decani schimbați.

Va să zică "Altă Mărie, cu aceeași pălărie!" este vorba românească din popor care ilustrează cel mai bine runda de alegeri a decanilor petrecută la Universitatea "Ovidius".

Ei sunt candidații nominalizați

Așadar, la Facultatea de Matematică-informatică a revenit prof. univ. dr. Wladimir Boskoff în funcția de decan, prof. univ. dr. Alexandru Bobe avansând prorector. La Facultatea de Construcții, prof. univ. dr. Dragoș Vintilă nici nu a mai candidat, actualul decan fiind conf. univ. dr. ing. Omer Ichinur. Aceeași situație și la Facultatea de Farmacie, unde prof. univ. dr. Carmen Maftei nu a mai candidat, noul decan fiind conf. univ. dr. Laura Bucur.

v v v

Validarea rezultatelor concursurilor, prin decizia rectorului, va avea loc în ședința Senatului universității, care este programată pe 26 mai.

În etapa următoare sunt programate ședințele consiliilor facultăților, de consultare cu privire la candidații la funcția de prodecan (30 mai) și numirea prodecanilor desemnați de decan, prin decizia rectorului (31 mai).  

Comentează știrea

Pentru Simona
21 mai 2016
Pe viitor sa stii

Acum ai inteles, draga Simona, intreaga caracatita de la Ovidius? Aceeasi spagari tin cu dintii de ciolan. Traiasca gasca lui Taralunga. Poata ca incepi sa scrii obiectiv, de acum inainte. Iti uram succesuri!

Marius
21 mai 2016
Proverb

Proverbul romanesc este: "Aceiasi Marie cu alta palarie" Autoarea sa mai puna mana pe o carte!

Uoc
21 mai 2016
Decani

Pai doar asa le poate multumi rectorul celor care i-au asigurat votul pe liste lui si celor din senat. Sau a crezut cineva ca a fost un vot cinstit, dupa competenta si valoare? Bravo dna Simona, spune adevarul ca pe acesta il stie toata lumea!

Prof
27 decembrie 2016
Corectura

Ce profesor universitar....Bobe???? Lector...Lectorasi....Linguras..!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6251 secunde