Alternativa la telecomandă

313
Teatrul pentru copii

Astăzi, de la ora 9.30, povestea fraților Grimm "Albă ca Zăpada" îi reîncântă pe micuți.

Săptămâna se încheie cu o frumoasă poveste clasică a lui Charles Perrault. Duminică, 12 februarie, de la ora 11, copiii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani pot viziona spectacolul "Cenușăreasa", pus în scenă de Daniel Stanciu.

Teatrul "Oleg Danovski"

Duminică, 12 februarie, tot de la ora 18, este rândul spectacolului "Don Pas-quale", de Donizetti, să mai dezghețe sufletele melomanilor constănțeni. Recenta premieră de la cea de-a XXXVII-a ediție a Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului poartă amprenta regizoarei Lucia Cicoară-Drăgan.

Teatrul de Stat

Sâmbătă, 11 februarie, de la ora 19, pe scena Teatrului de Stat, Marian Adochiței, Dana Dumitrescu, Georgiana Mazilescu, Florina Bulgaru / Flavia Călin, Luiza Toma, Andu Axente, Laura Iordan, Andrei Cantaragiu, Lana Moscaliuc, Adrian Dumitrescu, Florentin Roman, Georgiana Bumbac, Alice Safta, Andreea Țuțui, Iza Bumbac vor da viață personajelor lui Moliere din piesa "Bolnavul închipuit".

Duminică, 12 februarie, tot de la ora 19, un alt mare clasic al literaturii uni-versale va face deliciul publicului constănțean. Premiera piesei "Cum vă place", de W. Shakespeare, în regia tânărului Dan Vasile, a avut loc în aer liber, actuala montare fiind atent regândită.

Biletele se pot procura de la Casa de bilete a Teatrului, b-dul Ferdinand 11, telefon 0241.488.247 sau de la Agenția de bilete din b-dul Tomis 97. Prețul biletelor este de 25 lei, elevii, studenții și pensionarii beneficiind de o reducere de 10 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4096 secunde