Concurs Alternative la telecomandă

218
Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța
Astăzi, de la ora 10, sunteți invitați la spectacolul "Fata babei și fata moșneagului", după Ion Creangă, în regia și scenariul lui Daniel Stanciu. Scenografia este semnată de Delia Cornelia Ioaniu și muzica de Dan Bălan.
Din distribuție: Aneta Forna Christu, Rovena Paraschivoi, Daniela Manolache, Lucian Zaharia, Tibriu Roșu, Adrian Bădilă, Ion Ciolan, Claudia Zaharia și Rodica Parase.
Spectacolul va mai fi jucat și duminică, 26 octombrie, de la ora 10, adresându-se copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani.

Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski"
Astăzi, de la ora 19, va avea loc un concert simfonic dirijat de maestrul Dinu Ghezzo, din SUA. Din program: Uvertura festivă (Ed Green), Epitaph, (Sebastian Dănilă) și Pavana pentru o infantă defunctă (Maurice Ravel).

Teatrul de Stat Constanța
Astăzi, de la ora 19, va fi prezentat spectacolul "Terorism", de frații Presniakov, în regia lui Felix Alexa. Din distribuție fac parte Marius Bodochi, Remus Archip, Marian Adochiței, Elias Ferkin Musuret, Costina Ciuciulică, Iulian Enache, Laura Bilic, Lana Moscaliuc, Diana Lupan, Turchian Nasurla, Nina Udrescu, Diana Cheregi, Andrei Cantaragiu și Pavel Bîrsan.

Cercul Militar Constanța
Astăzi, de la ora 11, va avea loc un simpozion privind semnificația zilei de 25 octombrie, când se celebrează Ziua Armatei Române. De asemenea, cei prezenți la eveniment vor putea viziona filmul "Eroul necunoscut".

Cafe D’Art se deschide
O nouă provocare artistică în Constanța: Café D’art Scena, locul unde vor avea loc spectacole de teatru și concerte aproape pe toate gusturile. Horațiu Mălăele și formația Proconsul vor fi amfitrionii evenimentului de astă-seară, de la ora 21.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6876 secunde