Alternative la telecomandă

166
Duminică, 30 noiembrie, Teatrul pentru Copii și Tineret va prezenta "Albă ca zăpada" în dublă reprezentație, prima de la ora 11 și cea de-a doua de la ora 12:30, pentru ca un număr cât mai mare de copii să poată asista la spectacol.
Din distribuție fac parte: Alina Niță, Clara Ghiuvelechian, Dana Manolache, Daniel Minciună, Adrian Bădilă și Lucian Zaharia. Regia și scenariul spectacolului sunt semnate de Bogdan Drăgulescu, scenografia de Daniela Drăgulescu și muzica de Liviu Prossi. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani.
Dubla reprezentație este valabilă pentru toate spectacolele de duminică.

Duminică, 30 noiembrie, ora 11, în sala de conferințe a Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța va avea loc conferința intitulată "Bushido - Calea samuraiului", organizată de Asociația Culturală Noua Acropolă. Conferința va fi susținută de Adrian Tudose. Intrarea este liberă.


Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski"

Miercuri, 3 decembrie, la Muzeul de Artă va avea loc o seară camerală susținută de Ghiorghiță Tănase la violoncel și de Agnes Marinică – Grando la pian.
În program se vor afla lucrări semnate de Vivaldi, Bach, Pergolesi, Schubert, Mascagni, Simonetti, Chopin, Debussy, Massenet și Aritunian.
Evenimentul începe la ora 18, intrarea fiind liberă.

Duminică, 7 decembrie, ora 19, va avea loc spectacolul "Trubadurul", de Giuseppe Verdi.
Din distribuție: Ștefan Ignat (București), Stela Sârbu, Stelian Negoescu (Craiova), Marinela Marc (Cluj), Constantin Acsinte, Roxana Cetali, Soru Iftene și Iulian Bratu.
Orchestra va fi dirijată de maestrul Răsvan Cernat, regia artistică fiind semnată de Ognian Draganov și coregrafia de Fănică Lupu.
Scenografia este realizată de Boris Stoinov (Bulgaria), Țvetanka Stoinova, (Bulgaria), maestru de cor fiind Adrian Stanache.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4879 secunde