Concurs Alternative la telecomandă

170

Articole recomandate

Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski"
Miercuri, 10 decembrie, ora 18, la Muzeul de Artă va avea loc o seară camerală susținută de Cristina Bot, la oboi și de Viorica Boerescu, la pian.
Din program vor face parte lucrări ale compozitorilor J.S. Bach, W.A. Mozart, A. Pasculli, J. Francaix și J. Bauer.

Teatrul pentru Copii și Tineret
Prezintă astăzi, de la ora 11, spectacolul "Fin și căluțul cel alb", în regia Anetei Forna Christu și Ginei Jianu. Din distribuție: Daniela Manolache, Rovena Paraschivoi, Adrian Bădilă și Tiberiu Roșu.
Muzica este semnată de Liviu Manolache și Dicran Asarian. Spectacolul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani, urmând să fie reluat astăzi și mâine, de la ora 18, în Orășelul Copiilor.

Joi, 11 decembrie, cei mici vor avea ocazia să vadă spectacolul "Cenușăreasa", realizat de Daniel Stanciu, pe muzica lui Dicran Asarian.
Din distribuție: Rovena Paraschivoi, Daniela Manolache, Clara Ghiuvelechian, Adrian Bădilă, Tiberiu Roșu, Daniel Minciună, Ion Ciolan, Claudia Zaharia, Lucian Zaharia și Nicola Magda.
Spectacolul începe la ora 9, fiind așteptați copiii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani.
În aceeași zi, de la ora 18, Teatrul pentru Copii și Tineret va prezenta, în Orășelul Co-piilor, spectacolul "Anotimpuri cu povești", realizat de Aneta Forna Christu. Din distribuție: Claudia Zaharia, Tiberiu Roșu, Adrian Bădilă, Ion Ciolan și Rodica Parase. Spectacolul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 8 ani.

Sâmbătă, 13 decembrie, de la ora 18, în Orășelul Copiilor va fi prezentat spectacolul "Dumbrava Minunată", după Mihail Sadoveanu.
Din distribuție: Claudia Zaharia, Daniela Manolache, Ion Ciolan și Lucian Zaharia. Sunt așteptați copiii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani.

Duminică, 14 decembrie, ora 11, va fi prezentat spectacolul "Iată vin colindătorii", realizat de Aneta Forna Christu, pe ilustrația muzicală semnată de Dicran Asarian. Cei mici vor putea vedea spectacolul și în Orășelul Copiilor, începând cu ora 18.

Teatrul de Stat Constanța
Prezintă vineri, 12 decembrie, ora 19, spectacolul "Gin Rummy", de Donald Coburn, în regia lui Liviu Manolache, care va juca alături de Nina Udrescu. Scenografia este semnată de Eugenia Tărășescu – Jianu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7719 secunde